Ανάπτυξη εντός κρίσης και εγγυήσεις για το μέλλον από το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

21 Οκτωβρίου 201409:50

Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τις υποχρεώσεις των ΙΕΚ στα δημόσια ταμεία, ο  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ι.Ι.Ε.Κ.  ΔΕΛΤΑ, κ. Ιωάννης Καρανταλής, τοποθετείται:

 

«Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με ισχυρή παρουσία σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

 

Σε εποχές ιδιαίτερα δύσκολες για όλους, ο αγώνας που διεξάγουμε συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια για ανάπτυξη φέρνει αποτελέσματα τα οποία είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά:

Με αποκλειστικό στόχο την παροχή  άριστης κατάρτισης και άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης στους σπουδαστές της, η Δέλτα παρουσιάζει 100% ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και προχωρά δυναμικά την ανάπτυξη της με δύο νέα παραρτήματα που θα ανακοινωθούν εντός του 2015.

 

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ αποτελεί σήμερα:

Το ιστορικότερο ΙΕΚ της χώρας, ιδρυθέν στην Αθήνα το 1971 (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας)

Το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας με 3500 εν ενεργεία σπουδαστές (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης)

Το επιτυχέστερο παράδειγμα παραρτήματος ΙΕΚ στην περιφέρεια, με 750 σπουδαστές στο νεοσύστατο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων!

 

Διαβεβαιώνουμε λοιπόν τους 7.000 σπουδαστές που εμπιστεύονται στη ΔΕΛΤΑ το μέλλον τους, ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε όλο και περισσότερο σε πολλαπλά επίπεδα!»

 

Πληροφορίες: Αθήνα: τηλ. 2108225983, Θεσσαλονίκη: τηλ. 2310226318,  Ιωάννινα:  τηλ. 2651070719 / http://www.delta-iek.gr

Αρθρογράφος

mm
Έλσα Αγοραστού
Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ