Διαγραμμίσεις επαρχιακού δικτύου σε όλο τον Δήμο Λαγκαδά

18 Σεπτεμβρίου 201716:01

Ξεκίνησαν από την επαρχιακή οδό Κολχικού – Σοχού οι διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου, σε συνεργασία του Δήμου Λαγκαδά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τις επόμενες ημέρες οι εργασίες διαγράμμισης θα συνεχιστούν, καλύπτοντας όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Λαγκαδά είναι η πρώτη περιοχή στην οποία ξεκίνησαν οι εργασίες, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Επίσης, το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των δημοτών, που κατοικούν στην περιοχή.

Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοφάνη Παπά για την υλοποίηση ενός έργου μεγάλης σημασίας για την καθημερινότητα και την ασφάλεια των δημοτών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]