Διακοπή νερού στο Πανόραμα

14 Αυγούστου 201709:01

Χωρίς νερό θα μείνει σήμερα περιοχή του Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη, λόγω απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης. Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ: «Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 από τις 10:00 έως τις 14:30 θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω αντικατάστασης τριών δικλείδων διατομής Φ150, στην οδό Κομνηνών 17-19 στο Πανόραμα του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη.

Για το λόγο αυτό θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Κομνηνών, Κολοκοτρώνη, Ιασονίδου, Παλαιών Πατρών Γερμανού, 28ης Οκτωβρίου, Κωφίδου καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς, του Δήμου Πυλαία-Χορτιάτη.Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]