Εκπαιδευτικό πρόγραμμα- «Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας»

9 Ιανουαρίου 201805:31

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας» που περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα που αφορούν στην ιστορία της πόλης, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνος για τη διδασκαλία και το συντονισμό θα είναι ο σύμβουλος φιλολόγων – Ιστορικός, Λάμπρος Τσακτσίρας, που συμμετέχει εθελοντικά. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων, διάρκειας 12 εβδομάδων, από την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 έως τέλος Απριλίου 2018. Στις διαλέξεις μπορούν να συμμετάσχουν 15 ενήλικοι κάτοικοι του Δήμου και 15 εκπαιδευτικοί. Τα μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Τετάρτη, κατά τις ώρες 17.30 έως 19.30, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Οδός: Εγνατίας 132). Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική, ενώ στο τέλος του προγράμματος θα χορηγείται στους συμμετέχοντες σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων. Η αίτηση θα αναρτηθεί εδώ από τις 09:00 π.μ.
Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εισερχόμενων αιτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού. τηλ: 2313318665.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]