Εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες στην ανατολική Θεσσαλονίκη

18 Μάϊου 201717:41

Έπειτα από συστηματική έρευνα, ανάλυση του τρόπου δράσης και τη χρήση έτερων ανακριτικών τεχνικών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως εξιχνίασαν δεκατρείς (13) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

 

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών – μελών συμμορίας (τρεις άντρες – μία γυναίκα), για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και των «Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών».

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της συμμορίας, κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου –  Αυγούστου 2015, διέρρηξαν (13) οικίες στην ανατολική Θεσσαλονίκη αφαιρώντας από το εσωτερικό, μεταξύ άλλων, χρηματικά ποσά, τιμαλφή και ηλεκτρικές συσκευές.

 

Συγκεκριμένα, η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται σε (11.020) ευρώ μετρητά, (12) χρυσές λίρες, κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας περίπου (55.000) ευρώ, ηλεκτρικές συσκευές αξίας (1.500) ευρώ και (32) μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]