Φιλανθρωπικό Bazaar του Συνδέσμου «Πνοής Ζωής για τα παιδιά» στο Δήμο Θέρμης

3 Ιανουαρίου 201813:59

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, θα φιλοξενείται έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου το φιλανθρωπικό Bazaar του Συνδέσμου «Πνοή Ζωής για τα παιδιά». Η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Αθηνά Παπαδάκη, ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό αίτημα του Συλλόγου, προκειμένου να παραχωρηθεί ο χώρος της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Θέρμης, αναλογιζόμενη την πλούσια φιλανθρωπική δράση και προσφορά του Συλλόγου που στηρίζει εδώ και χρόνια παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες, καλύπτοντας μάλιστα και ανάγκες των οικογενειών τους ενώ έχουν προσφέρει σημαντικές δωρεές σε δημόσια Νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

Το Bazaar θα λειτουργεί από το πρωί έως τις εννέα το βράδυ.

Λίγα λόγια για το Σύλλογο

Ο Σύλλογος «Πνοή Ζωής για τα παιδιά» δραστηριοποιείται περισσότερο από μια πενταετία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση και βοήθεια παιδιών και των οικογενειών τους που πάσχουν από σοβαρές και ανίατες ασθένειες, ενώ διατηρεί και «Κοινωνικό Παντοπωλείο» επί της οδού Παπαναστασίου 179 στη Θεσσαλονίκη, όπου δέχεται καθημερινά περισσότερους από τα 200 εγγεγραμμένους άπορους συμπολίτες μας και χαμηλοσυνταξιούχους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Το τριήμερο φιλανθρωπικό Bazaar που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, βασίζεται στην αγάπη και στην προσφορά των συνδημοτών μας, ώστε να συνεχίσει το μεγάλο και δύσκολο έργο του, διαθέτοντας προς πώληση ημερολόγια και περιοδικά του Συνδέσμου, καθώς και άλλα είδη, ευγενική χορηγία του καταστήματος «So Lady», το οποίο δώρισε τα προϊόντα του στο Σύνδεσμο μετά το κλείσιμό του.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]