Γρήγορο, πρωινό μακιγιάζ!

10 Μαρτίου 201701:07

   Εάν θέλετε να δείχνετε φρέσκιες και περιποιημένες το πρωί, αλλά δεν έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας, για να αφιερώσετε στο μακιγιάζ, παρακάτω σας προτείνουμε μερικά απλά βήματα για να το πετύχετε σε ελάχιστο χρόνο! 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ:

1ο  ΒΗΜΑ:  Σε καλά ενυδατωμένο δέρμα απλώστε το αγαπημένο σας makeup/βάση, και γεμίστε με ένα λεπτό πινέλο τα φρύδια σας – εάν χρειάζεται – με σκιά απόχρωσης δύο τόνους πιο ανοιχτή από το χρώμα των φρυδιών σας. 

2ο  ΒΗΜΑ:  Απλώστε μπρόνζερ (σκιά που δίνει ηλιοκαμένο χρώμα στην επιδερμίδα) στο κόκκαλο/κόγχη του ματιού και ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά, ώστε να δώσετε λίγο χρώμα και διάσταση στο πρόσωπό σας. 

3ο ΒΗΜΑ :  Βάψτε σύριζα στις βλεφαρίδες μια γραμμή με ένα μολύβι – eyeliner της προτίμησής σας, χωρίς να χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, αφού αμέσως μετά θα το σβήσετε απαλά με το δάχτυλο ή με μία μπατονέτα. Έπειτα περάστε μία ή δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, για να τονίσετε περισσότερο το βλέμμα σας. 

4ο ΒΗΜΑ :  Για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας χρησιμοποιήστε λίγο καθαρό γκλος στα χείλη ή απλή βαζελίνη και είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε τους πάντες!!!! 

Δοκιμάστε αυτό το εύκολο, γρήγορο και ταυτοχρόνως εντυπωσιακό μακιγιάζ για τις πρωινές σας βόλτες, και θα διαπιστώσετε και μόνες σας ότι δεν θα διαρκέσει πάνω από 5 με 7 λεπτά η όλη διαδικασία!

***Ευχαριστούμε την makeup artist Χρύσα Λαδοπούλου για τις εύκολες προτάσεις μακιγιάζ που μας δίνει, ώστε να δείχνουμε φυσικές και πιο λαμπερές!!!

Αρθρογράφος

mm
Μαρία Σεϊταρίδου
Η Μαρία σπουδάζει Γενική Δημοσιογραφία στο ΙΕΚ Δέλτα Θεσσαλονίκης. Επέλεξε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία, γιατί της αρέσει να αποτυπώνει τα γεγονότα με τη δική της ματιά! Ευελπιστεί με την εμπειρία που θα αποκτήσει από το ThessalonikiPress να την βοηθήσει στην επαγγελματική της σταδιοδρομία.