Κ.Γκιουλέκας: ‘Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου εκπέμπει SOS!’

19 Απριλίου 201721:20

«Τώρα ήλθε και το τελευταίο χτύπημα. Η κυβέρνηση διέγραψε 135 εκατομμύρια χρέος προς το Νοσοκομείο. Μόλις πρόσφατα ο ΕΟΠΠΥ ανακοίνωσε ότι με μία απόφασή του διαγράφει όλα τα χρέη του προς το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Παράλληλα, δεν λειτουργούν δύο ολόκληρες πτέρυγες, ολοκαίνουρια χειρουργεία παραμένουν κλειστά γιατί δεν υπάρχει προσωπικό να τα λειτουργήσει, 8 από τις 20 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι εκτός λειτουργίας.

Σήμερα, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου προσπαθεί να λειτουργήσει χωρίς τα απαραίτητα χρήματα για να θέσει όλες τις μονάδες του σε λειτουργία και, φυσικά, υποστελεχωμένο γιατί λείπουν περίπου 300 εργαζόμενοι από οργανικές θέσεις.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κόψει και πάλι κορδέλες. Εγκαινιάζει μία νέα πτέρυγα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, η οποία είναι άγνωστο πως θα λειτουργήσει αφού δεν υπάρχει προσωπικό. Παράλληλα, ετοιμάζεται να ξανανοίξει το παλαιό νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων στην Θεσσαλονίκη, το οποίο έκλεισε πριν μερικά χρόνια.

Αλήθεια, οι κ.κ. Ξάνθος και Πολάκης βλέπουν ότι τα πράγματα στην Βόρειο Ελλάδα στον Τομέα της Υγείας πάνε καλά;» , καταλήγει κοινή ανακοίνωση Βουλευτών της Ν.Δημοκρατίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]