Καλαμπόκι με βούτυρο βασιλικού

27 Ιουλίου 201712:10

Το πιο άπαιχτο καλαμπόκι ψήνεται στο φούρνο με τέλεια σάλτσα από βούτυρο και πέστο. Μύρισε καλοκαίρι!

Υλικά
2 ολόκληρα καλαμπόκια
30γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουτ. σούπας έτοιμο πέστο βασιλικού

Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C και στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

Ανακατεύουμε με ένα σύρμα ή μίξερ το βούτυρο και το πέστο και αλείφουμε τα καλαμπόκια. Ψήνουμε στο φούρνο για 20-25 λεπτά (γυρνώντας τα στα μισά του χρόνου) ή λίγο παραπάνω μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.

olivemagazine.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media

Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]