Καλούν σε «Ιερό Πόλεμο» στην Θράκη Έλληνες οπαδοί του Ερντογάν

19 Μαρτίου 201719:13

Πριν λίγες ημέρες η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Βουλγαρίας απέλασε τρεις Τούρκους κατασκόπους οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στις επερχόμενες Βουλγαρικές εκλογές. Επίσης ο  ιστορικός ηγέτης της τουρκικής μειονότητας στη Βουλγαρία  Αχμέντ Ντογάν κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι θέλει να γίνει «σουλτάνος» και καλεί τους συμπολίτες του να ψηφίσουν «όχι» στο επερχόμενο δημοψήφισμα.

Στην Ελλάδα όμως συμβαίνουν ακριβώς τα αντίθετα, το Ελληνικό Κράτος ανέχεται Έλληνες πολίτες οι οποίοι εκτός ότι είναι οπαδοί του δικτάτορα Ερντογάν καλούν σε Ιερό Πόλεμο στην Θράκη. Η ανοχή αυτή ξεκινά από τα ίδια κόμματα της κυβέρνησης με τον βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ να έχει επαφές με ακραίους όπως τον Ιμάμη Γλαύκης αλλά και τον ψευτομουφτή οι οποίοι έχουν αρνηθεί την Πομακική καταγωγή τους. 

Ο ιμάμης της Γλαύκης Ξάνθης, Ερκάν Αζίζογλου σε απαράδεκτες δηλώσεις μίσους κατά των Εβραίων, όταν ευχήθηκε να μη σβήσει η πυρκαγιά που έπληξε το Ισραήλ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια με ανάρτησή του στο Διαδίκτυο: «Ολοι οι Ισραηλινοί είναι το ίδιο, ο καθένας τους είναι ένα τέρας που τρέφεται με αίμα».

Κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ οι οποίοι έχουν ¨καταπιεί¨ τα πάντα και δεν αντιδρούν σε τίποτε, με τον Τέρενς Κουίκ να έχει εξαφανιστεί και όσους αντιδρούν τοπικά να τους τραβάνε το αυτί από την Αθήνα.

Διαβάστε αναλυτικά στο viadiplomacy.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]