Μαθήματα αισθητικού μακιγιάζ από την ΚΕ.ΔΗ.Θ.

17 Φεβρουαρίου 201710:30

Από την Παρασκευή 17 έως και τις 24 Φεβρουαρίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα μαθήματα αισθητικού μακιγιάζ, από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης – Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310.313-414 και 2310.317-144), από τις 08.00 έως και τις 20.00.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 40 ωρών, θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται στα 200€. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 10.00 έως τις 13.00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βασικές αρχές χρωματολογίας (χρωματικό φάσμα, μίξη χρωμάτων, τόνοι, χρωματικός κύκλος, σημειολογία των χρωμάτων), μορφολογίας προσώπου (ορισμός, ζώνες προσώπου, φωτοσκίαση, σχήματα προσώπου, τεχνικές διόρθωσης), καθώς και αναλυτική παρουσίαση και εφαρμογές των ειδών αισθητικού μακιγιάζ με εισηγήσεις θεωρητικές και πρακτικές και με εργαστήρια, τα υλικά των οποίων διατίθενται από την Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:
• Φωτοτυπία ταυτότητας
• ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]