Σπίρτζης: Η Fraport δεν έχει προχωρήσει στις επενδύσεις που όφειλε

12 Σεπτεμβρίου 201721:11

Επίθεση στην Fraport εξαπέλυσε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει λειτουργήσει καλύτερα τα αεροδρόμια από ό,τι η ΥΠΑ. «Έχουμε προβλήματα ακόμη και με την καθαριότητα στις τουαλέτες» δήλωσε μιλώντας στον Ραδιόφωνο του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

«Η Fraport δεν έχει προχωρήσει στις επενδύσεις που όφειλε να προχωρήσει ενώ σε ορισμένα από τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η κατάσταση είναι χειρότερη, υποστήριξε ο κ. Σπίρτζης.

Κάλεσε τη γερμανική εταιρεία «να καταλάβει ότι είναι μια εταιρεία διαχείρισης αεροδρομίων, δεν είναι μια εταιρεία που θα πει στη χώρα τι έργα να κάνει και ποια δεν θα κάνει».

«Να αφήσει τις διάφορες παρατηρήσεις για το πώς και τα ποια έργα θα γίνουν, καθώς τα έργα αυτά είναι στη σύμβαση και είναι υποχρέωση του ελληνικού Δημοσίου, είναι συγχρημαδοτούμενα έργα και έχουν εγκριθεί και οι μελέτες και τα χρονοδιαγράμματα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους φορείς, που τα επιβλέπουν», πρόσθεσε. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]