1 Χρυσοχοΐδης: Καθαρίζει τα Εξάρχεια – Επαναφέρει την ομάδα ΔΕΛΤΑ

10 Ιουλίου 201920:57
«Θα μπούμε σε κανονικότητα». Αυτό ήταν το μήνυμα που έδωσε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στους αστυνομικούς. Ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να τον ενημερώσουν σχετικά με το πού υπηρετεί ο κάθε αστυνομικός και τόνισε την ανάγκη να ενισχυθούν οι μάχιμες υπηρεσίες και κυρίως η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., για να βγει ξανά στους δρόμους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, οι κεντρικοί στόχοι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας είναι οι: 

  • Άμεση ενίσχυση στις μάχιμες υπηρεσίες 
  • Η πιο έντονη παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ στους δρόμους 
  • Οι εποχούμενες περιπολίες 

Προτεραιότητα τα Εξάρχεια

Ιδιαίτερο βάρος θα δώσει η νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. – πάντα υπό το άγρυπνο μάτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη – και στα Εξάρχεια. Γι’ αυτό και ο αρμόδιος υπουργός προσανατολίζεται στην επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, την οποία κατήργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι αμέσως επόμενοι στόχοι για τα Εξάρχεια είναι η αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην περιοχή αλλά και η καταπολέμηση του παρεμπορίου. 

Με βάση το νέο σχεδιασμό, στο στόχαστρο θα μπουν και τα υπό κατάληψη κτίρια. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]