13033: Δύο Έλληνες φοιτητές από Αλεξανδρούπολη και Χαλκιδική οι δημιουργοί της εφαρμογής

7 Απριλίου 202009:31

Δύο Ελληνες φοιτητές από την Αλεξανδρούπολη και την Χαλκιδική ένωσαν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους και έφτιαξαν μια πρωτοπορειακή εφαρμογή για όσους στέλνουν καθημερινά μήνυμα στο 13033 για να πάρουν άδεια εξόδου από την καραντίνα.

Το όνομα της: SMS 13033 !

Πρόκειται για τον Φώτη Παπαρούνα από την Αλεξανδρούπολη που βρίσκεται στο 5ο έτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΔΙΠΑΕ (Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος) με έδρα την Καβάλα και τον Γιώργο Μπίρκα από τον Μαρμαρά Χαλκιδικής που βρίσκεται στο 4ο έτος σπουδών στο ίδιο τμήμα.

Οι δύο φοιτητές βλέποντας την καθημερινή ανάγκη εκατομμυρίων πολιτών να αναζητήσουν τον χρηστικό τρόπο για να πάρουν την άδεια τους έφτιαξαν μία εφαρμογή που ανέβηκε πριν λίγες μέρες. Ακόμα δεν έχει ακόμα πολλά «κατεβάσματα» και δεν την εμφανίζει ψηλά στην αναζήτηση το google play. Βήματα λειτουργίας: 1) Εισάγεται Ονοματεπώνυμο 2) Εισάγεται Τόπο Κατοικίας 3) Επιλέγεται από την λίστα τον λόγο της έξοδος σας 4) Αποστολή Η εφαρμογή θα συντάξει σωστά το μήνυμα και θα ανοίξει την εφαρμογή για αποστολή μηνύματος, θα βάλει ως παραλήπτη το 13033 και σαν μήνυμα θα είναι τα στοιχεία που καταχωρίσατε νωρίτερα. Τα δεδομένα που εισάγατε θα αποθηκευτούν τοπικά στην συσκευή οπότε την επόμενη φορά που θα χρειαστεί, θα επιλέξετε μόνο τον λόγο τις έξοδο σας και να πατήσετε αποστολή. Η εφαρμογή ονομάζεται SMS 13033.

 

ethnos

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]