50% έκπτωση στο εισιτήριο σε όσους ταξιδέψουν από Αθήνα για το συλλαλητήριο

20 Ιανουαρίου 201820:57

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των πολιτών για το συλλαλητήριο που διοργανώνεται αύριο στον Λευκό Πύργο, με τα λεωφορεία που θα καταφθάσουν αύριο στη Θεσσαλονίκη να αγγίζουν τα 800.

Αν και οι περισσότεροι θα ταξιδέψουν με οργανωμένες εκδρομές με τουριστικά λεωφορεία, δεν είναι λίγοι αυτοί που θα φτάσουν στην πόλη μεμονωμένα, είτε με ΙΧ, είτε με λεωφορεία ή ακόμα και με τρένα.

Όπως αναφέρει στην Thessnews ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, «το ενδιαφέρον από την Αθήνα για δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη είναι πολύ αυξημένο. Διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν, αλλά και να γεμίσουν τα δρομολόγια θα βάλουμε έκτακτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να θελήσει κάποιος να πάει στο συλλαλητήριο και να μην τα καταφέρει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προσφέρουν έκπτωση 50% σε εισιτήριο μετ’ επιστροφής το οποίο κοστίζει 45 ευρώ, για όσους θα ανέβουν από Αθήνα για το συλλαλητήριο.

Ίδια εικόνα και στα σιδηροδρομικά δρομολόγια, με το ενδιαφέρον να είναι υψηλό και την πρωινή γραμμή της Κυριακής να αναμένεται ότι θα μεταφέρει αρκετούς συμμετέχοντες από την Αθήνα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]