Αλ. Τριανταφυλλίδης: Ακροδεξιοί παράφρονες όσοι συγκεντρώνονται κατά την ομιλία του Τσίπρα

13 Δεκεμβρίου 201823:28

Το αντιδημοκρατικό νταβατζιλίκι μίας μικρής, ελάχιστης μειοψηφίας ανθρώπων του υποκόσμου και γραφικών, μετατρέπει μία απλή πολιτική εκδήλωση, σε ένα ειρηνικό -το τονίζω- συλλαλητήριο για την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ενάντια στην ακροδεξιά παραφροσύνη, την μισαλλοδοξία και τον σκοταδισμό», είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

«Καλούμε όλους τους πατριώτες δημοκράτες, προοδευτικούς πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, να είμαστε αύριο όλοι εκεί, να στείλουμε αυτό το μήνυμα: Την Θεσσαλονίκη δεν την χαρακτηρίζουν ο σκοταδισμός, η ακροσυντήρηση, η μούχλα, οι αράχνες και τα απολιθώματα του παρελθόντος, οι κοτζαμάνηδες, τα τρίκυκλα και οι καρφίτσες», συνέχισε, «είναι ευρωπαϊκή, ανοιχτή, πολυπολιτισμική, φιλόξενη για τους πρόσφυγες, τους άστεγους, τους άπορους, τους άνεργους, αυτή είναι η Θεσσαλονίκη, του πολιτισμού, των μουσικών και λογοτεχνικών ρευμάτων, που υπερασπίζεται το δικαίωμα στο διαφορετικό».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]