Ανεπιθύμητοι οι ΑΝΕΛ στο συλλαλητήριο της Κυριακής;

20 Ιανουαρίου 201820:11

Ποιους δεν θα δούμε στο συλλαλητήριο της Κυριακής; Όλη την Αριστερά από όποια γωνία και να την δεις αφού εδώ και χρόνια, δεκαετίες ήταν ένα αφήγημα που στηρίχθηκαν πολιτικές καριέρες και πολύ παλιότερα ακόμα και σχέδια διάλυσης της χώρας.

Στο συλλαλητήριο όποιοι και αν είναι αυτοί που το οργανώνουν θα δώσουν το παρόν χιλιάδες πολίτες που τους οδηγεί το συναίσθημα, κανένα κόμμα, κανένας φορέας καμιά εκκλησία. Έλληνες, πατριώτες που αισθάνονται την αδικία, κάποιος που χωρίς να έχει ματώσει για κάτι να θέλει να το αποκτήσει. 

Μέσα σε αυτούς που θα συμμετέχουν φαίνεται πως θα είναι και οι ΑΝΕΛ, οι οποίοι είναι προφανές ότι βρίσκονται στην πλέον δύσκολη κατάσταση μετά και τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Έθνος της Κυριακής ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θα φέρει κανένα εμπόδιο. Αν λάβουμε υπόψη ότι στην ίδια συνέντευξη ο πρωθυπουργός αναφέρει πως δεν είναι κακό να περιέχεται η λέξη “Μακεδονία” στην ονομασία, καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ για ακόμα μια φορά θα κάνουν #kolotoumpa , η τελευταία τους. 

Μετά από την δημοσιοποίηση αυτών των αναφορών από τον Αλέξη Τσίπρα, θα διαπιστώσουμε πόσο θράσος και σε πιο σημείο θα τερματίσουν την έννοια “ξεφτίλα” οι ΑΝΕΛ αν και εφόσον παραβρεθούν τελικά στο συλλαλητήριο 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]