Αντί για τα δρομολόγια, η οθόνη έδειχνε… σκληρό πορνό (εικόνες)

19 Ιανουαρίου 202010:23

Σάστισαν ταξιδιώτες και περαστικοί σε κεντρικό σταθμό λεωφορείων και σιδηροδρομικό σταθμό της Σουηδίας.

Διαδραστική οθόνη που είχε στηθεί έξω από έναν σιδηροδρομικό σταθμό σε πόλη της Σουηδίας, μετέδιδε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου αντί των συνηθισμένων δρομολογίων και διαφημίσεων.

Το περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης συντήρησης, το απόγευμα της Πέμπτης, στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και σιδηροδρομικό σταθμό του Κάλμαρ, στη νοτιοανατολική Σουηδία, διήρκησε περίπου 15 λεπτά προτού τελικά παρέμβουν οι τεχνικοί.

ΣΟΥΗΔΙΑ - ΚΑΛΜΑΡ - ΠΟΡΝΟ ΣΕ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΕΝΩΝ

«Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας» είπε ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ, διευθυντής κυκλοφορίας στις δημόσιες συγκοινωνίες KLT.

ΣΟΥΗΔΙΑ - ΚΑΛΜΑΡ - ΠΟΡΝΟ ΣΕ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΕΝΩΝ

Η υπεύθυνη για τη λειτουργία των οθονών εταιρεία ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να καθορίσει τα αίτια του περιστατικού και να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο να επαναληφθεί. Σουηδικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι χάκερς ευθύνονται για το περιστατικό. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι δεν επιβεβαίωσαν αυτό το σενάριο.

ant1news.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]