Αυλωνίτου: Στα πλαίσια της π@π@ριας που είπε ο Μητσοτάκης

9 Αυγούστου 201809:58

Σοκ προκαλεί η τοποθέτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου με ύβρεις σήμερα στον ANT1. 

Συγκεκριμένα η κα. Αυλωνίτου σε μία αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο αναφορικά με την προ ημερών τοποθέτησή της για ανθρώπους που πέθαναν επειδή δεν ήταν εκπαιδευμένοι η κα. Αυλωνίτου σε έξαλλη κατάσταση είπε «στα πλαίσια της π@π@ριάς που είπε ο Μητσοτάκης». 

Η κα. Αυλωνίτου αναφέρθηκε με τέτοια γλώσσα στην τοποθέτηση του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος σε συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει είχε σημειώσει πως οι άνθρωποι στο Μάτι δεν είχαν ενημερωθεί ούτε για τα βασικά. 

Γεωργιάδης: Δεν πρόκειται η ΝΔ να ακολουθήσει αυτό τον κατήφορο 

“Σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα εάν ανήκε η κα. Αυλωνίτου θα είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη. Κάθε ημέρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πράγματα όλο και χειρότερα. Να σκεφτεί ο κόσμος ποιους ψήφισε στην Βουλή. Μέχρι να φτάσει η ώρα των εκλογών έχουν ακόμη πολλά να δουν τα μάτια μας” τόνισε απαντώντας στην συγκεκριμένη τοποθέτηση ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]