Δ. Δεμουρτζίδης για τον εκλιπόντα Δ. Παπαδόπουλο: “Υπηρέτησε τους δημότες με πάθος και ανιδιοτέλεια.”

30 Μαΐου 202023:43

Στην δράση του ανθρώπου και πολιτικού που υπηρέτησε τους δημότες του με πάθος, ανιδιοτέλεια, συνέπεια και αξιοπρέπεια, αγωνιζόμενος για όλα τα τοπικά και υπερτοπικά προβλήματα και ζητήματα της Σταυρούπολης, του δήμου Παύλου Μελά, των δυτικών συνοικιών, του συνόλου του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, τον εκλιπόντα Δήμαρχο Σταυρούπολης και Παύλου Μελά, Διαμαντή Παπαδόπουλο, αναφέρθηκε σήμερα με ανακοίνωσή του ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης. 

Ο κ. Δεμουρτζίδης θυμήθηκε το ήθος και την δράση του εκλιπόντος με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο που θα τελεστεί την Κυριακή 31/5/2020 και ώρα 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στη γενέτειρά του Τριανταφυλλιά Σερρών και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που αποχαιρετήσαμε τον Δήμαρχο Σταυρούπολης και πρώτο Δήμαρχο Παύλου Μελά, Διαμαντή Παπαδόπουλο, έναν πρωταγωνιστή του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης που άφησε παρακαταθήκη το έργο του αλλά και τις ιδέες του, στις οποίες έμεινε πιστός μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Ένας συμπολίτης μας που αφοσιώθηκε στα κοινά, αγωνίστηκε για το όραμά του χωρίς να παρεκκλίνει από τις αρχές του και άφησε τη σφραγίδα του στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της δυτικής Θεσσαλονίκης. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, στη σύζυγό του Παρθένα, στα παιδιά του Όλγα, Αναστασία, Ιωάννα και τον αδερφό του Θεοχάρη, να είναι πάντα γεροί και να θυμούνται με αγάπη και περηφάνια τον Διαμαντή, που με αίσθημα ευθύνης πρόσφερε στην πόλη και τους πολίτες, ως Δήμαρχος του τόπου μας.”

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]