ΔΕΛΤΑ 360: Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2019

4 Φεβρουαρίου 201913:54

O Eκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360°, πιστός στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργανώνει και τη φετινή χρονιά σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Καλαμάτα τις καθιερωμένες πλέον «Ημέρες Καριέρας», αποκλειστικά για τον τομέα Τουρισμού!

Οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2019, θα πραγματοποιηθούν:

  • Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης (Ερμού 45) στις 27 & 28 Φεβρουαρίου
  • Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Ιωαννίνων (Κωλέττη & Καπλάνη 5) στις 26 Φεβρουαρίου
  • Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3) στις 5 Μαρτίου
  • Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Καλαμάτας (Λακωνικής 152) στις 7 Μαρτίου

  

Μάγειρες, Αρτοζαχαροπλάστες, Ειδικοί Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τουριστικοί Υπάλληλοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τα στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου του τουρισμού και να περάσουν από συνέντευξη. Με αυτό το τρόπο, βιώνουν μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία μέσω της αμειβόμενης Πρακτικής τους Άσκησης, κάνουν επαγγελματικές επαφές και εξοικειώνονται με τη διαδικασία επιλογής προσωπικού.

 

Στις Ημέρες Καριέρας Τουρισμού, θα συμμετέχουν επίσης τα τμήματα Αισθητικής και Β. Φυσικοθεραπείας για κάλυψη θέσεων στα SPA των ξενοδοχείων.

Επιπλέον, οι φιλοξενούμενες επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προγράμματα εξειδίκευσης του Τομέα Τουρισμού, Professional Butler Course, Professional Sommelier, Σύγχρονες Τεχνικές Γαστρονομίας, Σύγχρονες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής, Σύγχρονες Τεχνικές  Εφαρμογές Αρτοποιίας, που κατ’ αποκλειστικότητα προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος 360°.

 

Αρθρογράφος

mm
Έλσα Αγοραστού
Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ