Διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια – Facebook Live Webinars για τον καρκίνο του μαστού

25 Μαΐου 202110:39
Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων του, διοργανώνει διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια με ιατρικά θέματα που αφορούν κάθε γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει με καρκίνο του μαστού. 
Σκοπός των διαδικτυακών Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων είναι να δώσει δύναμη και ελπίδα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επόμενο Σεμινάριο:

  • Ημερομηνία: Την Τετάρτη, 26 Μαΐου και ώρα 18.00 μ.μ.
  • Θέμα: «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και τις απεικονιστικές εξετάσεις»
  • Ομιλητές: Κος Κυρόπουλος Γεώργιος, MD, Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης Μαστού, Κος Μπουτσιάδης Κωνσταντίνος, MD, Πιστοποιημένος Ακτινοδιαγνώστης Μαστού 
  • Συντονισμός – Σχολιασμός: Κα Κυριακή Αναστασιάδου, Διευθύντρια ΕΣΥ Ακτινολογικού Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου
Οι ομιλητές θα μιλήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού καθώς και τις απεικονιστικές εξετάσεις που καλείται να κάνει κάθε γυναίκα. Κατά την διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων προς τους ομιλητές από το κοινό.                                                     
  • Τρόποι σύνδεσης στο σεμινάριο: Aπό τη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr