Δήμαρχος Καβάλας για TAP: Ας με κλείσουν φυλακή

18 Δεκεμβρίου 201717:48

«Τι θα μου κάνουν; Ας με στείλουν και φυλακή. 70% θα πάρω στις επόμενες εκλογές. Απλά είναι τα πράγματα. Γι’ αυτά τα δέκα με οκτώ χιλιόμετρα θα πρέπει να συζητήσουμε και να βρούμε μία λύση» αυτά ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δήμητρα Τσανάκα κυρρήσοντας την έναρξη των αντιδράσεων για το επόμενο διάστημα όσο αφορά την αλλαγή όδευσης του TAP.

Το kavalapress.gr και όλο το δίκτυο της Hellas Press Media από την πρώτη στιγμή είχε επισημάνει πως η αλλαγή επικοινωνιακής πολιτικής της εταιρείας θα φέρει προβλήματα στο έργο με σοβαρό ενδεχόμενο ακόμα και την ματαίωση της χρηματοδότησης από την EBRD. Ήταν τέτοια η στροφή της επικοινωνίας της εταιρείας σε μια “αποικιοκρατική” πολιτική που ανάγκασε το Δίκτυο μας να αρνηθεί να συμμετέχει στην διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας. 

Η δήμαρχος Καβάλας όπως και οι υπόλοιποι των άλλων Δήμων εκτός από τον Δήμαρχο Δοξάτου, μπορεί τώρα να αντιδρούν βλέποντας το άλλο πρόσωπο των Αζέρων, το προηγούμενο διάστημα δέχθηκαν χωρίς καμιά διαμαρτυρία τις διαδικασίες της Κοινοπραξίας και ειδικά όσο αφορά τα ανταποδοτικά. Το έργο κινδυνεύει περισσότερο από την ασαφή διαδικασία των Ανταποδοτικών παρά από οτιδήποτε άλλο. 

Κινδυνεύει ο TAP να γίνει «Το Φράγμα Της Μεσοχώρας» – Διαβάστε τι έγραφε το  kavalapress.gr στις 19-02-2017

Ολόκληρη η αναφορά της Δημάρχου Καβάλας στο Δημοτικό Συμβούλιο

«Από την μεριά μου διεμήνυσα στους εκπροσώπους του αγωγού ΤΑΠ ότι εμένα με ψηφίζουν αυτοί οι άνθρωποι. Επομένως όταν μου ζητούν κάτι που το θεωρώ λογικό, και είναι λογική η ανησυχία τους, τότε οφείλω να τους στηρίξω. Λύσεις υπάρχουν, καθώς στην γύρω περιοχή υπάρχουν λόφοι μέσα από τους οποίους μπορεί να περάσει ο αγωγός. Δυστυχώς οι εκπρόσωποι του ΤΑΠ έχουν στυλώσει τα πόδια και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι η χρηστή και καλή γειτονία με τους αγρότες είναι απαραίτητη. Τους εξήγησα ότι είμαι αναγκασμένη να στηρίξω τους αγρότες και θα τους στηρίξω. Ο κόσμος μου ζήτησε να βγω μπροστά και θα το κάνω. Τι θα μου κάνουν; Ας με στείλουν και φυλακή. 70% θα πάρω στις επόμενες εκλογές. Απλά είναι τα πράγματα. Γι’ αυτά τα δέκα με οκτώ χιλιόμετρα θα πρέπει να συζητήσουμε και να βρούμε μία λύση»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]