Δημήτρης Καμμένος: Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά

17 Ιουνίου 201809:19

Στην αποκάλυψη ότι είχε συζητηθεί, πριν από τη χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία, στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά

 

, προχώρησε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

 

«Πράγματι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Κοτζιά στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Χρειαζόμαστε 50 υπογραφές και δεν είχαμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναζητήσουμε στηρίγματα αλλού» ανέφερε ο κ. Καμμένος, ο οποίος διεγράφη εχθές από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όταν καταψήφισε την Κυβέρνηση στην κρίση ψηφοφορία στη Βουλή. 

«Αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έρθει στη Βουλή. Δεν έπρεπε να δοθεί εξουσιοδότηση στον κύριο Κοτζιά για να το υπογράψει, μετά ίσως είναι αργά για καταψήφιση» υπογράμμισε ο βουλευτής. 

Όπως επισήμανε ο πρωην βουλευτής των ΑΝΕΛ, από εχθές το βράδυ το κινητό του έχει μπλοκάρει από εκατοντάδες μηνύματα ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο με μηνύματα συμπαράστασης και συγχαρητηρίων. Ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι δεν πρέπει να αναδειχθεί σε πρώτο θέμα η διαγραφή του, αλλά η σημερινή υπογραφή για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες που πρέπει να αποτραπεί.

«Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες» τόνισε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά, εξηγωντας ότι σήμερα «πουλιέται η Μακεδονία» και ανοίγουν οι ασκού του αιόλου για το Αιγαίο και την Θράκη. 

Αναφορικά με την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου εχθές, μετά την διαγραφή του βουλευτή από τους ΑΝΕΛ, όπου ανέφερε με νόημα «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή … κουτσός ο παίχτης…» ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσει αρνητικά για τον πρόεδρο του κόμματος όπου άνηκε πριν ένα 24ωρο. «Δεν θα μιλήσω ποτέ εναντίον του Καμμένου ούτε θα αποκαλύψω συζητήσεις. Τίμησα τους ΑΝΕΛ και με τίμησαν. Δεν χρειάζονται ακρότητες. Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας. Πολλοί συντονιστές των ΑΝΕΛ δηλώνουν παραίτηση σήμερα. Αυτό το κόμμα ξεκίνησε με πολλή αγάπη για την πατρίδα. Είμαι όμως ενάντια στον διχαστικό λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για όλα όσα ακούγονται περί διαπλοκής, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι δεν τον αφορούν: «Εγώ διαπλέκομαι με τον ελληνικό λαό» είπε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς δε για τα άμεσα μελλοντικά του σχέδια, ανέφερε ότι δε σκέφτεται «κανένα άνοιγμα πόρτας σε άλλο κόμμα». «Τώρα πρέπει να συνεχίσω τις διαδικασίες παραίτησης από το πόστο του αντιπροέδρου της Βουλής. Έπειτα θα πάω σε συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και θα κάνω διακοπές μετά από τέσσερα χρόνια», συμπλήρωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής. 

«Θα απολαύσω στιγμές περισυλλογης με την οικογένειά μου, πάντα στα δύσκολα πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας», τόνισε ο κ. Καμμένος.

(πηγή: Πρώτο Θέμα)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]