Δύο διακινητές μεταναστών συνελήφθησαν ύστερα από καταδίωξη

13 Σεπτεμβρίου 201816:24

Δύο υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 20 και 30 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, έπειτα από καταδίωξη, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην περιοχή της Νέας Απολλωνίας, καθώς κατηγορούνται ότι μετέφεραν παράνομα 25 αλλοδαπούς.

Οι φερόμενοι ως δράστες εντοπίστηκαν στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Ασπροβάλτας, σε Ι.Χ.φορτηγό αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν το όχημα με τη χρήση ηχητικών και φωτεινών σημάτων, ωστόσο ο 30χρονος οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Ν. Απολλωνία. Σε έλεγχο, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του 25 μετανάστες χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας, από τους οποίους οι πέντε ήταν ανήλικοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι αλλοδαποί (18 Ιρακινοί και επτά Παλαιστίνιοι) εισήλθαν στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο την προηγούμενη ημέρα, έναντι χρηματικού ποσού, με τελικό προορισμό χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]