Δύο ληστείες στην άδεια Θεσσαλονίκη – Χτύπησε με λοστό υπάλληλο καταστήματος

24 Μαρτίου 202010:13

Δύο ληστείες με διαφορά μερικών ωρών μεταξύ τους σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην άδεια (λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό) Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη ληστεία σημειώθηκε περίπου στις 23:00 σε κατάστημα ψιλικών – καφέ επί της οδού Κλεάνθους στην Τούμπα.

Ένας άγνωστος που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο κατάστημα και με απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε περίπου €150 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Αργότερα, και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 02:00 σημειώθηκε και δεύτερη ληστεία σε αντίστοιχο κατάστημα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Ιασωνίδου.

Στην περίπτωση αυτή ένας άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μπήκε στο κατάστημα και απείλησε τον υπάλληλο. Ο τελευταίος αντέδρασε, ωστόσο ο δράστης τον χτύπησε με ένα λοστό τον οποίο είχε, πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό από το κατάστημα και τράπηκε σε φυγή. O υπάλληλος του καταστήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε καθώς δεν είχε κάτι σοβαρό.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 
 
typosthes.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]