Δόθηκε η άδεια για την παραλαβή της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα

6 Νοεμβρίου 201818:33

Δόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η άδεια από τις αλβανικές Αρχές στην οικογένεια του Κωσταντίνου Κατσίφα προκειμένου να παραλάβει τη σορό του παιδιού της, το οποίο σκοτώθηκε από τα πυρά των Αλβανών αστυνομικών την 28η Οκτωβρίου.

Δέκα ημέρες μετά την εκτέλεση του Κατσίφα, ο  πατέρας του 35χρονου ομογενούς, Ιωάννης, κλήθηκε να μεταβεί στα Τίρανα προκειμένου να παραλάβει τη σορό.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση του Αλβανού προέδρου, Ιλίρ Μέτα, ο οποίος ανταποκρίθηκε Σε επιστολή που είχε απευθύνει ο πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλης Ντούλες. Ο Βαγγέλης Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα ώστε να γίνει η κηδεία του στους Βουλιαράτες. Ο Πρόεδρος της Αλβανίας επικοινώνησε με τον βουλευτή της ομογένειας από το βράδυ της Δευτέρας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]