Εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας “Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας”

7 Σεπτεμβρίου 201914:33

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεράσιμος Θωμάς πραγματοποίησε τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας “Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας” στην 84η ΔΕΘ.

To Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ένα χρόνο μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματός του στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση. 

“Είναι ο πρώτος χρόνος που λειτουργούμε στη Θεσσαλονίκη. Eλπίζουμε, επειδή όπως γνωρίζετε, είμαστε μια εταιρεία με ιστορία 160 ετών, να γράψουμε και άλλα 160 χρόνια εδώ στη Θεσσαλονίκη. θα γίνουμε κι εμείς Θεσσαλονικείς. Η εταιρεία έχει συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και αυτή τη χρονιά τρέχουμε με ρυθμούς ανάπτυξης που ξεπερνάνε το 50%, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα έχουμε περισσότερους από 20.000 πελάτες σε ρεύμα και αέριο και οι εκτιμήσεις που έχουμε είναι ότι θα πολλαπλασιαστούν μέσα στα επόμενα χρόνια” όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Γιάννης Μητρόπουλος, Γενικός Διευθυντής στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]