Έπιπλο Nuovo Ritmo στην Θεσσαλονίκη

1 Μαρτίου 201719:20

Αρχιτεκτονική μελέτη και σχεδιασμό του χώρου σας, επίπλωση και ανακαίνιση κατοικιών, εξοπλισμό ξενοδοχείων, καταστημάτων, γραφείων και άλλων επαγγελματικών χώρων εξυπηρετώντας τις τυποποιημένες αλλά και εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.


Η εταιρεία Επιπλο Ρυθμος – Epiplo Rythmos ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία επίπλου, επίπλου κουζίνας, ντουλάπας και ειδικών κατασκευών. Τα 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κατασκευής, μας καθιστούν άκρως ανταγωνιστικούς σε τιμή και ποιότητα.


Το εργοστάσιο βρίσκεται στο 10ο χιλ. Κοζάνης Πτολεμαΐδας απέναντι από την ηλεκτρική μονάδα παραγωγής ρεύματος Α.Η.Σ. Καρδιάς.
Από το 2006 λειτουργεί κατάστημα και στη Θεσσαλονίκη με την επωνυμία Επιπλο Nuovo Ritmo.


Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ανέρχονται σε 5000 τ.μ. Ενώ το παραγωγικό της τμήμα που συγκαταλέγεται σε ένα από τα μεγαλύτερα της δυτικής Μακεδονίας είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα και στελεχώνεται από πεπειραμένους ανθρώπους με επιστημονική και τεχνική κατάρτιση.


Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε , να συζητήσουμε μαζί σας, να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις.
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελένη Μωυσιάδου
τηλ: 2310688532 & 6945685177

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]