Φόντο Θεσσαλονίκης θα έχει ο διαγωνισμός ομορφιάς Mrs India Worldwide 2019

8 Αυγούστου 201909:54

Επταπύργιο, Πύργος Τριγωνίου, Άνω Πόλη, Λιμάνι, πλατεία Αριστοτέλους, «Καπάνι», παραλία, άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου θα «σμίξουν» με την ινδική ομορφιά.
Τα πιο γνωστά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, αξιοθέατα και μνημεία της πόλης θα συνθέσουν το «φόντο» για τη φωτογράφιση των γυναικών από την Ινδία, οι οποίες θα πάρουν μέρος στον Διαγωνισμό Ομορφιάς Mrs. India Worldwide 2019 που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στο «Porto Carras» της Χαλκιδικής, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Ο CEO και η καλλιτεχνική Manager της Οργανωτικής Επιτροπής των ινδικών καλλιστείων, συνοδευόμενοι από εκπρόσωπο του ΟΤΘ, επισκέφθηκαν αξιοθέατα και μνημεία της Θεσσαλονίκης που προσφέρονται για τη φωτογράφιση των διαγωνιζομένων γυναικών, προκειμένου να καταρτίσουν τη λίστα των «δυνατών σημείων» σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Από αυτά, οι διαγωνιζόμενες θα επιλέξουν το δικό τους φόντο για να παρουσιαστούν στο κοινό, μέσω του διαδικτύου και της τηλεόρασης, σε όλη την Ινδία που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική αγορά του κόσμου.
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στους φορείς υποστήριξης των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη φετινή 84η ΔΕΘ για την Ινδία, τιμώμενη χώρα στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου, έχει αναλάβει να στηρίξει και τη συγκεκριμένη εκδήλωση και να παρουσιάσει στους διοργανωτές, στις διαγωνιζόμενες και σε όλους τους Ινδούς που θα παρακολουθήσουν τα ινδικά καλλιστεία, την πόλη, τη γαστρονομία και τα άλλα πολιτιστικά της στοιχεία, προβάλλοντας παράλληλα μέσω του διαγωνισμού το τουριστικό της πλεονέκτημα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]