Μεταλλικά Κουρτινόξυλα

Γιατί να προτιμήσετε μεταλλικά κουρτινόξυλα

11 Οκτωβρίου 201712:54

Έχετε αγανακτήσει ψάχνοντας τα κατάλληλα κουρτινόξυλα για το σπίτι σας.? Τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει για το πως θα τα επιλέξετε, και το πως θα καταφέρετε να κάνετε τις διακοσμητικές αλλαγές στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Μια τέτοια απόφαση αλλαγής πολλές φορές κρύβει και κινδύνους καθώς από βιασύνη και έλλειψη γνώσης μπορεί να οδηγήσει σε αγορές οι οποίες είναι λάθος και με τελικό αποτέλεσμα να το μετανιώσετε χωρίς να έχετε το δικαίωμα επιστροφής.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πριν αρχίσετε να αγοράζετε τα νέα σας κουρτινόξυλα είναι το υλικό κατασκευής, προτιμήστε μεταλλικά inox και όχι τα κοινά και κλασσικά ξύλινα, τα μεταλλικά σας δίνουν την δυνατότητα να μπορείτε να κρεμάσετε κουρτίνες οι οποίες έχουν και παραπάνω βάρος από το κανονικό χωρίς να φοβάστε ότι μπορεί να πεταχτούν προς τα έξω οι βίδες από τις βάσεις όπως συμβαίνει συνήθως στα ξύλινα. Επιπλέον τα μεταλλικά μπορείτε να τα βρείτε και διάφορες αποχρώσεις εκτός του inox δίνοντας σας έτσι επιλογές για να μπορούν να συνδυαστούν με όλων των ειδών τα έπιπλα.

Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις διακόσμησης για το σπίτι επιτάσσουν την χρήση μεταλλικών κουρτινόξυλων καθώς με το σύγχρονο σχεδιασμός τους και τα αποσπώμενα άκρα τους να διευκολύνουν τον χρήστη ανάλογα με την διακόσμηση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει με τα χρόνια να μπορεί με απλές κινήσεις να αλλάξει τα άκρα από τα κουρτινόξυλα και να τοποθετήσει διαφορετικά σχήματα αλλά και χρωματισμούς.

Μια δυνατότητα που κάποιος την συναντά μόνο στα μεταλλικά κουρτινόξυλα και για αυτό τον λόγο η προτίμηση τους από επαγγελματίες διακοσμητές τα έχουν κάνει ανάρπαστα στο καταναλωτικό κοινό. Μπορείτε με λίγα λόγια να κατασκευάζεται κάθε τόσο το δικό σας κουρτινόξυλο χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε το μεγαλύτερο μέρος από το κουρτινόξυλο σας. Όπως καλά καταλάβατε τα κουρτινόξυλα πλέον δεν χρησιμοποιούνται μόνο για την στερέωση των κουρτινών αλλά και για συμπληρώνουν στο γενικό σύνολο της προσωπικής διακόσμησης.

Ανάλογα το ύφος που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας επιλέξτε και τα κατάλληλα σχέδια και χρώματα. Αυτά που μπορείτε να βρείτε με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο στα διάφορα e-shop της αγοράς είναι κουρτινόξυλα βιομηχανικού στυλ σε ματ ανθρακί αποχρώσεις και με περίτεχνα συνήθως σχέδια στις άκρες, επίσης κουρτινόξυλα σε παστέλ χρωματισμούς για όσους θέλουν πιο μίνιμαλ διακόσμηση, τα γνωστά inox αλλά και αυτά με χρυσές αποχρώσεις για μια πιο χλιδάτη κλασσική διακοσμήση.

Συνδυάστε κουρτινόξυλα μαζί με εντυπωσιακές κουρτίνες σε έντονα χρώματα και σίγουρα το αισθητικό αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Αν βέβαια νιώθετε την ανάγκη να σας βοηθήσει κάποιος όσον αφορά τεχνικές πληροφορίες αλλά και για το πως να τα επιλέξετε στο κατάστημα όπου θα κάνετε τις αγορές σας θα σας βοηθήσουν δίνοντας σας όλες τις σχετικές πληροφορίες τις οποίες χρειάζεστε.

Προβείτε σε μεγάλες αλλαγές διακόσμησης στον προσωπικό σας χώρο χωρίς να διστάζετε, τέτοιες αλλαγές θα σας βοηθήσουν να νιώσετε δημιουργικοί και θα σας δώσουν και την αίσθηση της ανανέωσης που τόσο πολύ χρειάζεστε . Εκτός από την αλλαγή του χώρου σας θα αλλάξει και η ψυχολογία σας, τολμήστε το.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr