Είχαν «σηκώσει» κάθε είδους εξοπλισμό από ξενοδοχείο της Χαλκιδικής

18 Νοεμβρίου 201715:49

Εξιχνιάστηκε κλοπή από ξενοδοχειακή επιχείρηση σε περιοχή της Σιθωνίας Χαλκιδικής, που έχει σταματήσει να λειτουργεί την τελευταία δεκαετία.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αδερφών, ηλικίας 57 και 55 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ύστερα από την έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Σιθωνίας προέκυψε ότι οι δράστες από το 2014 έως και το τελευταίο διάστημα, αφαίρεσαν διαδοχικά από τους χώρους της επιχείρησης, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, είδη υγιεινής και διακόσμησης, σκεύη και διάφορα άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων εκτιμάται στις 70.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις σπίτια τους σε περιοχή της Χαλκιδικής, εντοπίσθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν αφού τα προσάρμοζαν και τα μετέτρεπαν με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιούν τις δικές τους ανάγκες και να μην εντοπίζονται.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]