Κ. Γκιουλέκας: «Τουλάχιστον ντροπιαστική» η κατάσταση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

18 Ιανουαρίου 201823:18

Την πεποίθηση ότι η εικόνα που παρουσιάζει το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι «τουλάχιστον ντροπιαστική και υπονομεύει ευθέως τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας» εκφράζει, σε δήλωσή του, ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας, αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης.

Ο κ. Γκιουλέκας προσθέτει ότι από τις αρχές του μήνα τρεις εταιρείες έχουν σταματήσει τις πτήσεις τους από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ συνολικά στο ίδιο χρονικό διάστημα ακυρώθηκαν περίπου 50 πτήσεις και κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια πάνω από 30.

«Η κυβερνητική αδιαφορία σε συνδυασμό με την ομίχλη καταδικάζουν για πολλοστή φορά τους επιβάτες σε μία αφάνταστη ταλαιπωρία (…) Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος, ενώ αδρανές παραμένει και το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, που μάλλον λειτουργεί περισσότερο ως χώρος υποδοχής του κ. Τσίπρα, παρά ως κυβερνητικό κέντρο παρέμβασης και επίλυσης προβλημάτων της Βορείου Ελλάδος» υποστηρίζει ο βουλευτής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]