Καϊλή: Δικαίωμά μου να πάω στο συλλαλητήριο

22 Ιανουαρίου 201817:19

Μία ημέρα μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, η Εύα Καϊλή (η ευρωβουλευτής της Ελιάς, γέννημα-θρέμμα της συμπρωτεύουσας) επέλεξε να κάνει μία σειρά από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις για να απαντήσει σε όσους την έψεξαν για την επιλογή της να δώσει το παρών στη λαοσύναξη για το όνομα της Μακεδονίας.

Η παρουσία της στο συλλαλητήριο δεν έμεινε ασχολίαστη, προκαλώντας και φίλια πυρά, όπως του Δημήτρη Χατζησωκράτη (μέλους της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ και του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης) που έσπευσε να σημειώσει ότι με τέτοια πράγματα «δεν χτίζεται σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα».

«Σε όσους και όσες μου λένε ‘να την χαίρεστε την ευρωβουλευτίνα σας με την παρουσία της στο συλλαλητήριο’ απαντώ ξεκάθαρα: ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Έτσι σίγουρα δεν χτίζουμε τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα!», ήταν το σχόλιο αποδοκιμασίας της κυρίας Καϊλή από τον κ. Χατζησωκράτη.

protagon.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]