Και τέταρτος υποψήφιος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

16 Απριλίου 201809:36

Ενάμιση χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές φαίνεται ότι η (επερχόμενη) απλή αναλογική αρχίζει από τώρα να δημιουργεί συνωστισμό υποψηφίων. Έτσι, στη Θεσσαλονίκη, μετά τους Γιάννη Μπουτάρη, Σπύρο Βούγια και Χάρη Αηδονόπουλο, έχουμε και τέταρτο υποψήφιο: Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του Βεργίνα TV, Στέργιο Καλόγηρο, που ήταν εκ των ομιλητών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Στέργιος Καλόγηρος , ο δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα της ελληνικής βλαχόφωνης μειονότητας των Σκοπίων και μετέφερε τη φωνή του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο, θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των θεσσαλονικέων υπηρετώντας στο Δήμο Θεσσαλονίκης .

Από  τους πρωταγωνιστές  του Συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, ο Στέργιος Καλόγηρος έφερε την εικόνα των Ελλήνων που κινητοποιήθηκαν και βροντοφώναξαν τα δίκαιά τους σε ολόκληρο τον πλανήτη κυριολεκτικά.

Ο αυτοδημιούργητος άνθρωπος της διπλανής πόρτας, μοχθεί καθημερινά όπως όλοι μας. Εντοπίζει και αναδεικνύει δημοσιογραφικά τα προβλήματα της καθημερινότητας , προσπαθώντας να βρει λύσεις. Δίκαια και αποτελεσματικά.

Ανεξάρτητες κομματικά ομάδες πολιτών που πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να συνδυαστεί η μαχητικότητα για τα εθνικά μας θέματα και την ελληνικότητά μας με την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον πολίτη, υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Στέργιου Καλόγηρου για Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης.

Μιας πόλης που δεν αντέχει άλλο τον περιορισμό της συν-πρωτεύουσας. Μιας πόλης που καθημερινά αγκομαχά από την αδιαφορία και την παραμέληση. Μιας πόλης που είναι και θα παραμείνει η Πρωτεύουσα της αδιαμφισβήτητα ελληνικής και μόνο Μακεδονίας!».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]