Κι άλλος υπουργός βρισκόταν στο σκάφος της Παναγοπούλου

12 Μαΐου 201915:51

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε διακοπές στο σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, η εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει ότι στο ίδιο σκάφος βρισκόταν και ένας υπουργός της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του πρωθυπουργού στο «Odyssey» τον Αύγουστο του 2018- που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, αλλά και άγρια κόντρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή- κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος ξεκουράστηκε στο ίδιο πολυτελές σκάφος για λίγες ημέρες.

«Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη “φιλοξενία” του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

 

Υπενθυμίζεται και πως μετά τις αποκαλύψεις ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε στη Βουλή να παραδεχτεί την παρουσία του στο κότερο: «Είναι γνωστό φιλοξενήθηκα σε σκάφος το έγραψαν τέλη Σεπτεμβρίου του 2018. Έχω βγάλει με το προσωπικό φωτογραφίες έχω και μια με ψαροντούφεκο», παραδέχτηκε δίχως αιδώ, όταν πριν από λίγες μέρες είχαν καεί παραπάνω από 100 άνθρωποι στο Μάτι.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]