Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ

5 Δεκεμβρίου 201723:45

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ)  στο ύψος της σήραγγας Πλαταμώνα, στην Πιερία, λόγω εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα έως και την Παρασκευή (8 Δεκεμβρίου), καθώς και καθώς και από Τρίτη (12-12-2017) έως και την Παρασκευή (15-12-2017), μόνο από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της επόμενης μέρας.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλαταμώνα (400ο χιλιόμετρο), έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού (377ο χιλιόμετρο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο).

 
 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]