Κιλκίς: 30χρονη έγκυος και η 9χρονη κόρη της τραυματίστηκαν σε τροχαίο

17 Ιουλίου 201816:21

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη διακομίστηκαν η 30χρονη έγκυος και η 9χρονη κόρη της, που τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο σήμερα το πρωί. 

Το ατύχημα έγινε στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε. 

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, που μεταφέρθηκαν αρχικά, Θεόδωρος Ρεβενάκης ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά. 

ο 9χρονο κοριτσάκι υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα στο άνω τριτημόριο με παρεκτόπιση και ότι πιθανόν να υπάρχει τρώση της μασχαλιαίας αρτηρίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ρεβενάκη, υπεβλήθη σε εξετάσεις και σε αξονική , έγινε ορθοπεδική εκτίμηση και εξωτερική οστεοσύνθεση άνω άκρου. Διακομίστηκε και αυτή στο Παπαγεωργίου κατόπιν συνεννόησης με το αγγειοχειρουργικό και το παιδοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου αυτού. 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]