Κουρουμπλής: Σε 6 μήνες από την ΝΔ δεν θα μπορούν να περπατάνε στον δρόμο

8 Ιουλίου 201914:05

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΙ υποστηρίζοντας ότι «σε 6 μήνες από την ΝΔ δεν θα μπορούν να περπατάνε στον δρόμο». Δήλωση που ήρθε να προστεθεί στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρα περί «νίκης της ΝΔ για την οποία θα αγωνιστούμε να είναι πρόσκαιρη».

Το ποσοστό που τελικά έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ ωθεί όπως προκύπτει τα στελέχη του, αρχής γενομένης από το ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, να απεργάζονται ήδη σενάρια «δεξιάς παρένθεσης». Η δήλωση όμως του Παναγιώτη Κουρουμπλή οδηγεί σε άλλου είδους σκέψεις και προβληματισμούς. Πολύ δε περισσότερο τη στιγμή κατά την οποία περικλείει και μια μορφή προειδοποίησης σχετικά με το κατά πόσο τα στελέχη της ΝΔ θα μπορούν ή όχι να περπατούν στο δρόμο. Και μάλιστα σε διάστημα 6 μηνών από τώρα, όπως ο ίδιος το προσδιόρισε.

Σε κάθε περίπτωση προκαλούνται ερωτήματα που χρίζουν περαιτέρω διευκρινήσεων από τα στελέχη και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη πάντως επικρατεί προβληματισμός όπως καταγράφεται και στα social media.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]