Μαρία Σπυράκη: Κατεβαίνω υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης

4 Νοεμβρίου 201815:37

Τις φήμες που ήθελαν την εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. να κατεβαίνει υποψήφια στη Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσε η ίδια η Μαρία Σπυράκη, εκφράζοντας τη σχετική της επιθυμία.

Σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής η Μ. Σπυράκη δηλώνει: «Πλέον θέλω να δουλέψω για τη Θεσσαλονίκη, για την πόλη από την οποία πρόερχομαι, που μεγάλωσα και ζει η οικογένεια μου, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα μου δώσουν σταυρό οι πολίτες, όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014. Έχω ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον μου στον Πρόεδρο της ΝΔ, να πολιτευτώ στις εθνικές εκλογές στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης».

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. σε ερώτηση σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση επαναλαμβάνει τη θέση του κόμματος για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, χαρακτηρίζοντας «εμβληματικό» το άρθρο 16. «Είναι αδιανόητο να απαγορεύεται στην Ελλάδα η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, όταν αυτό επιτρέπεται σε όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Αλλά συμβαδίζει απόλυτα με την ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να μετατρέψει τα ελληνικά πανεπιστήμια σε παραρτήματα του Ρουβίκωνα», είπε η Μ. Σπυράκη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]