Μαθήματα επιχειρείν από τους Βενζινοπώλες – “Αυξάνουμε την τιμή το καλοκαίρι για να βγάλουμε τα σπασμένα του χειμώνα”

8 Αυγούστου 201813:04

Τελικά είναι τόσο απλό, δεν ακολουθείς μια πάγια πολιτική σε μια επιχείρηση, όταν έχεις δουλειά ανεβάζεις τιμές και έτσι με αυτό τον τρόπο βγάζεις τα σπασμένα. 

Έτσι λειτουργούν οι πρατηριούχοι σύμφωνα με την Πρόεδρο Βενζινοπωλών Αττικής κ. Μαρία Ζάγκα η οποία επέμεινε στη δήλωση της ότι η τιμή των καυσίμων αυξάνεται το καλοκαίρι προκειμένου να βγουν τα “σπασμένα” του χειμώνα.

Δεν είναι επόμενο οι άνθρωποι που δεν δουλεύουν όλο το χρόνο να θέλουν να δουλέψουν λίγο… Δεν αισχροκερδούν επιβιώνουν οι άνθρωποι. Δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα” είπε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

“Ο άνθρωπος ο οποίος αγωνίζεται να επιβιώσει και δεν τα καταφέρνει. Αυτός που είναι μακριά και δεν τα καταφέρνει πρέπει να τον επιδοτήσει, να τον βοηθήσει. Αφού δεν τον βοηθάει, δεν πρέπει να δουλέψει αυτός ο άνθρωπος, τι θα κάνει; Αυτή τη στιγμή πρέπει να μιλήσουμε τίμια”.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]