Μειωμένη η κίνηση των εμπορικών καταστημάτων Θέρμης την περίοδο του Πάσχα

19 Απριλίου 201810:52

Στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας επανήλθαν τα εμπορικά καταστήματα στο Δήμο Θέρμης μετά τη λήξη του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο ο εμπορικός κόσμος επισημαίνει τη μειωμένη κίνηση σε σχέση με πέρυσι κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματιών tτου Δήμου Θέρμης κ. Πιστέλα δεν επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες που καλλιέργησε στον επιχειρηματικό κόσμο η εορταστική περίοδος του Πάσχα, αφού το καταναλωτικό κοινό σε αυτές τις γιορτές περιορίστηκε στις απολύτως απαραίτητες αγορές για το Πασχαλινό τραπέζι. Παρόλο που οι εμπορικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα στο Δήμο μας, προσέφεραν χαμηλές τιμές τη γιορτινή περίοδο, η εικόνα που παρουσίασε η κίνηση στην αγορά δεν ήταν ενθαρρυντική.

Στόχος της Ένωσης είναι να ανατραπεί το υποτονικό κλίμα, με συνέχιση των προσφορών μέχρι και την περίοδο των θερινών εκπτώσεων, ώστε να αλλάξει και η ψυχολογία των εμπόρων και των καταναλωτών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]