Ο Αθηναγόρας Κωστάκος στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

20 Ιανουαρίου 202015:57

Ένα διήμερο υψηλής Γαστρονομίας, ανοιχτό για το κοινό, διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Ο πολυβραβευμένος chef Αθηναγόρας Κωστάκος θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης για δύο μοναδικά Gastronomy Masterclass με θέμα την «Ελληνική Αστική Κουζίνα με τη ματιά του σήμερα».

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου από τις 17.00 έως τις 21.00 και την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου από τις 12.00 έως τις 16.00, στην αίθουσα 81 του κεντρικού κτιρίου (Ερμού 45) οι σπουδαστές του Τομέα Γαστρονομίας, αλλά και όποιος άλλος το επιθυμεί, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν live την εκτέλεση εξαιρετικών συνταγών!

Ο chef και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Meraki στο Λονδίνο και Executive Chef του εστιατορίου Skorpios στη Μύκονο, Αθηναγόρας Κωστάκος θα ετοιμάσει για εμάς πρωτότυπες συνταγές!

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος αναδείχθηκε νικητής στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής «Top chef», συνεργάστηκε με τον Ant1 κάνοντας την εκπομπή «Cook smart» και παράλληλα ανέδειξε το ταλέντο του σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για μια δεκαετία ήταν επικεφαλής στο πολυβραβευμένο Bill and Coo στη Μύκονο. Παράλληλα, είχε την επιμέλεια σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατορικά projects, όπως τον Scorpio και το Branco στη Μύκονο και το Mazi στο Λονδίνο. Τα τελευταία χρόνια ηγείται του εστιατορίου Meraki στο Λονδίνο, αναδεικνύοντας τις υπέροχες ελληνικές γεύσεις!

Αν θες κι εσύ να παρακολουθήσεις το Gastronomy Masterclass του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δήλωσε συμμετοχή εδώ!

 

Αρθρογράφος

mm
Έλσα Αγοραστού
Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ