Ο Δ. Κορδελιού Ευόσμου παραδίδει 14 ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια

7 Δεκεμβρίου 201709:01

Παράδοση 14 ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων θα γίνει σήμερα από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε εκδήλωση στις 12:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου (ΔΑΚ Ευόσμου, οδό Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως). Με το σύνθημα “Όλοι έχουν μια θέση στην καρδιά μας – Κανείς μόνος – Κανείς αποκλεισμένος” ο Δήμος στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, διοργανώνει αυτή την εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα παραχωρήσει δωρεάν τα ηλεκτροκίνητα αμαξίδια σε δημότες με κινητικά προβλήματα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων των ωφελουμένων από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με κινητικές δυσκολίες,, η άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και η ενίσχυση της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας τους.

“Στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου η προσπάθεια για την αποκατάσταση και την ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία είναι έμπρακτη, διαρκής και πρωταρχική” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, επισημαίνοντας πως οι κοινωνικές δράσεις για την υποστήριξη και κοινωνική ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν από τη νέα χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν οδηγίες χρήσης και λειτουργίας των αμαξιδίων και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας θα παραδώσουν προσωπικά στους δικαιούχους τα αναπηρικά ηλεκτροκίνητα αμαξίδια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]