Ο Γιώργος Βαγγελάκης μας συστήνεται με … “Μια Ματιά”

25 Ιανουαρίου 201809:15

Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 19.00, στο Βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία, έρχεται η ποιητική συλλογή «Μια Ματιά».

Ο Γιώργος Βαγγελάκης θα μας παρουσιάσει τα ποιήματά του, τα οποία αποκρυπτογραφούν καθημερινές σκέψεις, απορίες, αναζητήσεις, ενώ δημιουργούν πληθώρα συναισθημάτων.

“Μια Ματιά” στα άδυτα της ψυχής και στα έγκατα του μυαλού, μέσα από 39 υπέροχα κείμενα!

 

O Γιώργος Βαγγελάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Πρέβεζας. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου της Κρήτης. Συγκεκριμένα του Ιστορικού. Στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές πάλι στην Κρήτη, στην κατεύθυνση της Εκπαίδευσης. Λόγω σπουδών λοιπόν έχει ζήσει στην Κρήτη 7 χρόνια συνολικά (2003 -2007) και (2010 – 2013). Μια περίοδος ιδιαίτερα όμορφη, όπως για όλους μας τα φοιτητικά χρόνια, με την διαφορά ότι ο Γιώργος Βαγγελάκης κατάφερε να γυρίσει στο Ρέθυμνο και να ζήσει δεύτερη φορά εκεί!

Την περίοδο εκείνη είναι που αρχίζει και γράφει τα πρώτα του κείμενα, τα οποία εν τέλει θα οδηγήσουν τον Οκτώβριο του 2014 στην έκδοση της πρώτης συλλογής με τίτλο «Ημερολόγιο Σκέψεων» από τις εκδόσεις Bookstars.

Το 2013 μετέβη στην Αθήνα για μόνιμη διαμονή, κάνοντας στροφή στην ειδική αγωγή και πλέον ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα ως ειδικός παιδαγωγός.

Το βιβλίο «Μια Ματιά» κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017, από τις εκδόσεις Οδός Πανός. 

Ραντεβού λοιπόν για … «Μια Ματιά» στις ψυχές μας, που μέσα από την ποίηση αγαλλιάζουν!

Αρθρογράφος

mm
Έλσα Αγοραστού
Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ