Ο Κ. Ζουράρις αντιπρόεδρος της Βουλής – Ούτε όλοι οι βουλευτές της πλειοψηφίας δεν τον ψήφισαν

11 Ιουλίου 201815:09

Τους λιγότερους ψήφους σε διαδικασία ψηφοφορίας αντιπροέδρου της Βουλής έλαβε ο Κώστας Ζουράρις και μάλιστα στη Βουλή δεν βρέθηκαν καν όλοι οι βουλευτές της πλειοψηφίας, αποδεικνύοντας ενδεχομένως το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα δύο κόμματα που συγκροτούν την κυβέρνηση.

Είναι ενδεικτικό ότι το παρών έδωσαν μόλις 139 (153 διαθέτουν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) βουλευτές εκ των οποίων οι 138 υπερψήφισαν ενώ ένας εξ αυτών ψήφισε «παρών».

 

Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατικής Συμπαράταξη, το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων και η Χρυσή Αυγή απουσίαζαν από την ψηφοφορία, δείχνοντας την πλήρη διαφωνία τους με το πρόσωπο του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Έτσι μέσα στην αίθουσα βρέθηκαν μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουν το πράσινο φως σε έναν ακόμα «σύντροφό» τους των ΑΝΕΛ να πάρει μια ακόμα… καρέκλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζουράρις ουσιαστικά αντικαθιστά τον νυν ανεξάρτητο βουλευτή, Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]