“Ο Καραγκιόζης Σεφ” στην ΧΑΝΘ

19 Νοεμβρίου 201816:53

Ο Δημήτρης Καρόγλου με τη Σκιάς Όναρ και αυτό το Σάββατο 24/11/2018 στις 18:00 θα παρουσιάσουν την κωμική περιπέτεια με γαστρονομικό θέμα του Καραγκιόζη που φτιάξανε, στη μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ.

 

Ο Καραγκιόζης Σεφ

 

O Πασάς ψάχνει έναν Σέφ για να φτιάξει το επιδόρπιο για την εκδήλωση που θα γίνει στο Σεραϊ για το food festival επειδή ο προηγούμενος που είχε έφυγε ξαφνικά. Ο Καραγκιόζης θεωρώντας ότι θα φάει όσο ποτέ άλλοτε, αναλαμβάνει την δουλειά. Παίρνει τον Κολλητήρι ως βοηθό του και τον τσελεμεντέ της Αγλαϊας. ‘Ομως δεν έχει υπομονή και έτσι αποφασίζει να αυτοσχεδιάσει πάνω στις συνταγές. Όπως είναι αναμενόμενο δημιουργεί σιγά σιγά μια κατάσταση με περαστικούς να γίνονται πειραματόζωα της συνταγής του.

 

Στη Σκιάς Όναρ πιστεύουμε πως η ανασύνθεση και η επανέκφραση της αφήγησης της παράδοσής μας είναι στενά συνδεδεμένη με τη διατήρηση και ανανέωση της ιδιαίτερης κουλτούρας μας. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προώθηση, την προβολή και ανάπτυξη του παραδοσιακού ελληνικού θεάτρου σκιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.”

Δημήτρης Καρόγλου

 

Τίτλος Έργου: Ο Καραγκιόζης Σεφ 

Μια μια παράσταση από τον Δημήτρη Καρόγλου

παρουσίαση: Σκιάς Όναρ

Γενική είσοδος: 6€ ανά άτομο

Είσοδος τρίων (3) ατόμων και άνω: 5€ ανά άτομο

Διάρκεια παράστασης: 60′

Τόπος παράστασης:  Εντός του κτιρίου της Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης,  Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ

Ημέρα και ώρα παράστασης: Σάββατο στις 6μμ

Προτεινόμενο για παιδιά 3-103 ετών! 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 211990, 6945566742 & 6945383985 (κ.Δημήτρης Καρόγλου)

και στα τηλέφωνα της Χ.Α.Ν.Θ. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]