Ο Ρουβίκωνας απειλεί ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη

23 Μαΐου 201819:32

Ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Το τελευταίο διάστημα, το συγκεκριμένο ηγετικό στέλεχος εκτοξεύει συνεχώς απειλές, μέσω μηνυμάτων του στο διαδίκτυο, και χαρακτηριστικά για τον Κ.Μητσοτάκη γράφει: «Ο Μητσοτάκης έβγαλε τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της Νέας Δημοκρατίας στα καλύτερά του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Πάντως, οι Αρχές διαπιστώνουν επιχειρησιακή κούραση της αναρχικής ομάδας, που στην ουσία την οδήγησε στη σύμπραξη με άλλες αναρχικές οργανώσεις, με στόχο να μπορέσει να συνεχίσει τις καταδρομικές επιθέσεις και τα χτυπήματα.

Κανένας δεν αποκλείει τα παλαιότερα στελέχη του Ρουβίκωνα μετά τις συλλήψεις, τις προσαγωγές και τις νομικές εκκρεμότητες να μην μπορούν να συνεχίσουν την ενεργό δράση, ενώ τα νεότερα μέλη να θέλουν να μείνουν σε ενέργειες και πράξεις που δεν τους δημιουργούν πρόβλημα και φυσικά θα τους κρατήσουν μακριά από τις δικαστικές αίθουσες.

 

Η ανάγκη μάλιστα του Ρουβίκωνα για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του αποδεικνύεται και από τις συνεχείς αναρτήσεις/καλέσματα της ηγετικής ομάδας για να ενταχθούν στην αναρχική ομάδα νέα μέλη.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αντιεξουσιαστικές κινήσεις με τις οποίες έχει συμπράξει η ομάδα φαίνεται να έχουν μία ευκαιρία να επανατοποθετηθούν στον χώρο των Εξαρχείων καθώς τα τελευταία χρόνια τον πρώτο λόγο είχε ο Ρουβίκωνας.

(πηγή: cnn.gr)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]