Οπαδοί του ΠΑΟΚ «μπούκαραν» και ακύρωσαν ομιλία του Άδωνη

17 Μαρτίου 201821:49

Η προγραμματισμένη ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ με τον ίδιο καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν έφοδο στο πνευματικό κέντρο «Κ.Χατζάκος» που θα γινόταν η ομιλία.

Σύμφωνα με το e-koufalia.gr o κ.Γεωργιάδης έχει ειδοποιηθεί ώστε να μην μεταβεί στην περιοχή ενώ μάλιστα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο για την αποφυγή επεισοδίων.

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» απαίτησαν να ματαιωθεί η προγραμματισμένη ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ ο οποίος ειδοποιήθηκε και δεν μετέβει ποτέ. Σημειώνεται πως οι οπαδοί φώναζαν ειρηνικά συνθήματα για την ομάδα τους.

Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει ανέβει στην Θεσσαλονίκη για να μιλήσει συνολικά σε τρεις εκδηλώσεις. Εκτός από την σημερινή που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, ο κ. Γεωργιάδης είναι ομιλητής αύριο στις 11 το πρωί στο Καβαλάρι και πάλι αύριο στις 19:00 στην Επανομή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]