Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης για τους δυο νεκρούς ποδηλάτες

2 Ιουλίου 201914:41

Ποδηλατοδρομία στην μνήμη των δύο Αθλητών ποδηλασίας από την Ομάδα «Χίλια Δέντρα», οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους την 23η Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ως σημείο εκκίνησης έχει οριστεί ο Λευκός Πύργος με ώρα συνάντησης στις 7:30 το απόγευμα. Την ποδηλατοδρομία διοργανώνει η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης η οποία καλεί όλους τους φίλους του ποδηλάτου να λάβουν μέρος στην ποδηλατοδρομία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με αφορμή το πρόσφατο ποδηλατικό δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα, η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ διοργανώνει Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας στους Κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 2-7-2019. Ως σημείο εκκίνησης έχει οριστεί ο Λευκός Πύργος και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι Ποδηλάτες είναι: Λεωφ. Τσιμισκή – Ίωνος Δραγούμη – Λεωφ. Νίκης – Λευκός Πύργος. Ώρα συνάντησης 19.30. Η Ποδηλατοδρομία είναι αφιερωμένη στην μνήμη των δύο Αθλητών από την Ομάδα «Χίλια Δέντρα», που άφησαν στην άσφαλτο την τελευταία τους πνοή με τόσο άδικο τρόπο! Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης προσκαλεί όλους τους φίλους του Ποδηλάτου να πάρουν μέρος στην Ποδηλατοδρομία προκειμένου να αφυπνιστεί εκ νέου η κοινή γνώμη όλων, και να συμμορφωθεί σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζει ο ΚΟΚ. Κατά την διάρκεια της Ποδηλατοδρομίας, όλοι οι ποδηλάτες της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ., θα ποδηλατήσουν ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις των πινακίδων σήμανσης και Φωτεινών Σηματοδοτών, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρακώλυση Κυκλοφορίας!”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr